Temeljito potrditev ’ da bi se izognili težavam na trgu

Varnost trga

Nov hrust Opomba 7 ulov ogenj. Koliko umik proizvoda s trga?

Tudi za tiste z veliko bolj omejene produkcije, stroški neskladnosti proizvoda je bistveno večja, če zazna, če je proizvod že v obtoku, v primerjavi z mogoče odkriti in razrešiti, se potrdi.
V nekaterih primerih tudi zanašajo na večjih mednarodnih blagovnih znamk test in potrjevanje ni jamstvo za kakovost.

L ’ vse zahtevane standarde v potrditev izdelka je pravzaprav vprašanje nekaj kompleksnosti in pravilno izvajanje zahteva natančnost, skupaj z veliko strokovno usposobljenostjo.
Tisti, ki delajo na tem področju mora biti zelo previdni pri ocenjevanju izjave in dokumentacijo, ki jo proizvajalci in dobavitelji posameznih sestavin, ker v nekaterih primerih ne predstavljajo točno realnost izdelka.Neskladnost izdelka

Delo opravi testiranje in potrjevanje laboratorij cilj varstva njegove stranke in da se prepreči resne težave, če je proizvod v promet. Vendar nekatere stranke ne zavedajo, da to vlogo, še posebej, če oni zapisnik zamud v stopnjah načrtovanja lahko prevlada slepi želja dobiti potrdilo za vsako ceno, tako dolgo kot hitro.

V mnogih primerih, je priporočljivo sodelovanje med certificiranje laboratorij kot Sicom testiranje, značilna pristojna oseba in z a ’ skrajno skrb za vaš izdelek in kupec zaščite.

Vstopiti vaš izdelek na trgu, z miren, v popolno varnost in skladnost z vsemi veljavnimi standardi, pogovor z zaupanjem v Sicom testiranje (info@sicomtesting.com)

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *