Varnost in zdravje pri delu

Varnost

Pojem varnosti pri delu vključuje številne preventivne ukrepe za zaščito delavcev v razmerah tveganja in zdravstvene zaščite iz poškodb ali nesreč, poklicne bolezni in izpostavljenosti fizikalnim dejavnikom, vključno z Elektromagnetna polja.

Čeprav večina virov elektromagnetnih polj, prisotna v domače delo, proizvajajo-tvegano raven izpostavljenosti, nekatere od najbolj intenzivno elektromagnetno virov ustvaril ’ človek, imaš na delovnem mestu.

Fizioloških učinkov elektromagnetnih polj na človeško telo je predvsem odvisna od pogostosti, Ker različnih frekvenc vplivajo na različne načine s telesom: preseže določeno stopnjo izpostavljenosti in intenzivnost, nizkih frekvencah lahko povzroči stimulacijo živcev in mišic, Medtem ko visoke frekvence lahko povzroči gretje bioloških tkiv.
To je vendar kratkoročni učinki, za zdaj so konkretnih dokazov o dolgoročni učinki.

Varnostni uradniki

Tveganja izpostavljenosti elektromagnetnim poljem pogosto izhajajo iz ’ oprema, da za njihovo pomanjkanje sposobnosti in nizko difuzijsko niso stroga nadzor trga.Varnost pri delu
So varnostni uradniki vse ’ podjetja za odkrivanje vprašanja in je odgovoren za njihovo reševanje.

Varnostni uradnik je pogosto strokovnjaka, ki ima znanje in spretnosti za organiziranje in upravljanje vseh vidikov preprečevanja in varstva delavcev v podjetju.
Je tudi obveščanje delavcev o morebitnih tveganjih, ki so prisotne na delovnem mestu, val, ki izvaja ukrepe kot tudi na vse Osebna varovalna oprema za izvajanje, da bi zavarovali svoje duševno in telesno zdravje.

Varnostni uradnik je zato pomembno vlogo vse ’ v v ’ podjetje, Ker je zaznal težave, tveganja in nevarnosti in aktivirati potrebne postopke za zagotovitev varnosti.


Več in več varnostni uradniki obrača strokovnjakov za oceno tveganja v zvezi z a ’ izpostavljenosti elektromagnetnim poljem, tako lahko izvajajo ustrezne zaščitne ukrepe in zagotoviti varnost delavcev.

Zaradi svoje dolgoletne izkušnje na področju izpostavljenosti ljudi, SICOM je sposoben oceniti tveganja izpostavljenosti elektromagnetnim poljem različne opreme: kot majhen radio oddajnikov, ki uporabljajo blizu vaše telo, ki zagotavlja ciljno preskušanje, in je tako velika, kot industrijskih strojev, na kraju samem testiranje storitve.

Za testiranje in ocena tveganja izpostavljenosti ljudi vaših izdelkov, stik info@sicomtesting.com

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *