Glavni gluhi komori z Sicom praznuje 5 let!

Obletnici gluha

SICOM test SR l. te dni praznuje 5. obletnica realizacijo svoje glavne gluha uporablja za merjenje EMC.
To je četrta največja gluha da laboratorij Sicom uporablja in je večji kot vse prejšnje: To je soba 6 x 6 x 9 metrov, z dve precombustion zbornice. Per Sicom ha rappresentato un importante passo avanti ed è ben valso l’acquisizione di un nuovo capannone, morali stanodajalec to pomembno delovno orodje.

(Cliccare sull’immagine per ingrandire)

Študije in poskusi storiti z gluhi precedensi so dovoljena Sicom pripraviti dober pristojnost v tej zadevi in pomagalo opredeliti trenutno postavitev prostora ’ rešitve. D’altra parte Sicom ha allestito camere anche per altre aziende, vključno z Telecom Italija, in v vseh primerih je ’ elastičnost oblikovalcev mu dovoli, da predlaga rešitve za obleko vsak proračun in obrezana v lposebne zahteve kupca. Dejansko, Včasih so bili samo cenejše rešitve omogočajo, da se bolj drzne inovacije in materialov, in na koncu predstavili izjemne.

Soba, ki zdaj obrne 5 Star je odsevni tla, ki je primerna za še bolj tradicionalnih standardi preskušanja; in zaradi svoje velikosti ustreza popolnoma zahtevam za evropski in severnoameriški tisti merjenje okoljih.
Najmanjši sobe v resnici lahko ne življati predstava značilnost mesta (NSA, normalizirane stran slabljenje) lastne standarde pri nižjih frekvencah. Vendar, dovolj velikih prostorov so zelo pogoste in presenetljivo se tudi uporabljajo v mnogih akreditirani laboratoriji. Med njimi so nekateri, ki uporabljajo mesto akreditacijo vendar naredite meritev za stranke v drugi; v nekaterih primerih, mesto v vprašanje je akreditirani stran vsi ’ odpreti, rešitve trenutno ni primeren za meritev emisij niti ukrepom imunitete, zaradi veliko hrupa v ’ ’ okolja in zakoni, ki vietano za izdajo motnje pri čemer meritve.

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *