Novost harmonizirani standard EN 300 328

radijski stolp

Nova različica 1.9.1 harmonizirani standard EN 300 328 začel veljati 30 Novembra 2016 nadomešča prejšnji 1.8.1 od 2012.

Norma, o pravilni uporabi radijskega spektra, ureja dajanje na trg fiksne in mobilne opreme, namenjen za prenos podatkov v pasu 2,4 GHz .
Vsi tehnološki proizvodi dani na trg in lahko ustvari brezžične povezave kot RLAN, Bluetooth, ZigBee mora preveriti to novo različico standarda dokazati skladnost z evropskimi direktivami.
Glede na hitrost, s katero se razvijajo brezžičnih tehnologij, referenčni standardi so pogoste spremembe in posodobitve, in proizvajalci morajo dokazati skladnost svojih proizvodov na teh standardov, se lahko tržijo na evropskem trgu.

Kaj prinaša nova različica 1.9.1

Lahko razmnožujejo brezžičnih oddajnikov in delitev spektra je postal eden od najpomembnejših vidikov, ki se osredotoča na posodobitev. Različica 1.9.1 SL 300 328 uvaja nove definicije in pojasnitev prejšnje različice. Mejne vrednosti in posebnih preiskav so pri nekaterih vidikih radiodifuzije, včasih s ’ uporabe spremembe preizkusiti metode.

Vidiki v EN 300 328 v 1.9.1Radijskih valov

Upoštevati naslednje vidike v standardu:

• Izhodni moči
• Lažnih emisij
• Oddajnik funkcije
• Bandwidth navada
• Prilagodljivost
• Sprejemnik funkcije

Kako v vzpenjajoč se v nov prevod od standardnih izdelkov?

Kot vedno zahtevajo od primera do primera. Splošno, zaradi uvedbe nove ’ meje, oprema, potrjenih v skladu s staro različico je treba preskusiti še, ker rezultati preskusa ne sme biti sprejemljiva za dokazovanje skladnosti različico 1.9.1.

Posebno pozornost posvetujte s proizvajalci, ki so vključevanje radio modulov, ki so že certificirani v skladu s staro različico standarda, ker to spričevalo je večje vrednosti od 30 Novembra 2016.

Za svetovanje, ponudbe in test pripravljenosti pregled na izdelke, prodane v Evropi s 2.4 GHz, lahko pišete na info@sicomtesting.com .
20 let izkušenj na voljo, strokovnost in preverjanje laboratoriji.

 

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *