LED tehnologija res prinaša prihranke energije?

Ulične svetilke, ki se preskuša v Sicom

Vpliv na okolje, zmanjšanje porabe, povečanje trajanje izdelka so glavni cilji kampanje za ozaveščanje, ki v korist LED žarnice. To novo tehnologijo je dosegla nastop na trgu pred približno 20 leti in bo postal, zaradi svoje pomembne sestavine "zeleni", odlično orodje za osvetljevanje javnih in zasebnih okoljih.

Občutljive dele vse električne energije, ki se uporabljajo v svetu se uporablja za eno nalogo razsvetljave. Za omejitev porabe in zmanjšanje stroškov poslovanja, Članice prizadevajo za let na LED tehnologiji. Podatkov v roki, Ta tehnologija obljublja življenjska doba žarnice, zgoraj je 30.000 ur ali zamenjavo frekvence 10 -krat nižji kot prejšnje žarnice. Ta dejavnik je treba dodati nove generacije žarnice za osvetlitev, je natrijev prosta, Živo srebro in fluorescenčne (škodljivih snovi in nezdravo), Ni filamentov ali tipično plinom prej žarnice (fluorescentne ali žarnice) in uporabo elektronskih komponent, ki veljajo v celoti, ki manj onesnažujejo.
LED osvetlitev je zagotovo izdelek, ki predstavlja številne zanimive učinke na več frontah. Vendar smo prepričani, da je technology razvit za ta posel za 20 let let je dosegel točko zrelosti? Smo zbrali tukaj vrsto pripomb.

Dejanske učinkovitosti LED žarnice je vsota sestavnih delov izdelka ali: kakovost LED tehnologije, toplotno zgradbo design dobrote, učinkovitost toka in optični instrument uporablja.

Na žalost obstajajo LED žarnice, ki razkrivajo nekakovostna svetlo in katerih dejanski čas se ne odraža s specifikacijami na paketu. Izdelki te vrste je lahko posledica poor raziskave in predanost proizvajalec ali samo pokončne "starih tehnologij". Rezultat te vrste izdelka je emisija vira svetlobe ni pravilno prilagoditi vizualno udobje in nizke kakovosti komponent, ki poslabšajo tudi pred "tisoč ur delovanja" obljube.

Nekatere tehnološke podrobnosti

Da bi razumeli, zakaj ta razlika med rezultati obljubil in hranijo moraš iti nazaj nekaj let, Ko med 2010 in 2011 cene LED čipa in plastične pakete "pridelano izključno za veliki LED zasloni, utrpela oster propad za nasičenost proizvodnje. Nizke cene komponent, dovoljena uporaba odveč tehnologije ( pred predrago) reimpiegandola na področju razsvetljave.

Te LED "ponovno" so bili uporabljeni v nizko in srednje moči razsvetljave vrste značilne doma in struktura uporabljene tehnologije je plastično paket PPA .

ZVZ (kratica za polyphthalamide) je termoplastične smole zdrži visoke temperature in je bila dodeljena v okviru led žarnice. Smole prejme precejšen del svetlobe se odbija od površine

LED, ki so sestavljeni v plastični embalaži

LED, ki so sestavljeni v plastični embalaži

bela svetloba paket votlini kjer led čipi (Slika). Delovanje stalno osvetlitev LED plastične embalaže Obezbojiti žarnica bele površine, Medtem ko fotoni, ki ga vodi prvorazredne povzroči obarvanje površine paketu PPA, ki začne absorbirajo svetlobo s posledično amortizacije za vzdr evanje svetilnosti.

Nižje stroške blaga z uporabo komponent, ki niso upravičeni ( v tem primeru uporabi tehnologije, ki je bil namenjen za izdelek led TV) ali nizko ceno ni vedno rešitev za širjenje močno izdelek. Tveganje, kot je razvidno, je, da trg članek od zanesljiva in ki ne upošteva uspešnosti obljubo.

Za razliko od nizko in srednje moč LED, nameščeni na plastične vrečke za PPA, Velika moč LED, ki gori na keramične osnove upravljanje, visoko zmogljivost in ohraniti prvi svetlobni tok, barva stabilnost, zagotavlja varčevanje z energijo in vzdrževanje, veliko podčrtano.

To je potrebno za optimalno tehnologijo, ki jo navigacijo za odstranjevanje vrečke za PPA LED tistim, nameščen na keramiko, čeprav poskuša vsebujejo stroške, ki izhajajo iz različnih sestavnih delov in omogočita potrošniku.

Druga zanimiva točka o optimizaciji LED tehnologija je dobrota oblikovanja strukture, v kateri se nahaja.
Tehnologija čebulice notri mora ohraniti iz visoke temperature, ki med delovanjem. Tako, da se zagotovi pravilno delovanje, dizajn izgleda enako pomembno, ker uporablja tehnologijo.
LED svetilke so vroče na dotik funkcijo ( približno pol toplote, proizvedene za žarnice ). Žarnica LED žarnice je del, ki so odgovorni za izgubo toplote, proizvedene pri odvod toplote, Še en pomemben element, ohranja čim bolj sveže in napajanje elektronike.

Ko velikost elektronike šel roko v roki z zasnovo izdelka imate pravilno upravljanje zračnega pretoka in posledično veliko svetlobe donos, stabilnost elektronskih komponent, življenje in prihrankov. Ta kombinacija elementov, čeprav ne vedno uspe najti pravilne proporcije.

Potem obstaja vsaj en drugi primer, da je LED tehnologija ni "pojavila" kot obljubljeno: To velja za halogenske žarnice. Najpogosteje uporabljajo doma in v trgovinah, Ta vrsta razsvetljave je prednost, svetla luč medtem ko zasedajo malo prostora, dosegli zelo visoke temperature med normalnim delovanjem in mogel izginiti toliko toplote tudi pri majhni žarnice. Trenutni LED izdelkov ne more "nadomestiti" ta izdelek za težava pri temperaturi. Kot že omenjeno dejstvo, tipičen elektronskih vezij LED tehnologije mora ostati pri nižjih temperaturah in zato ne more odpraviti isto toploto v majhni količini. Samo še en vidik, ki potrjuje, da je še vedno dovolj prostora za raziskave in razvoj novih proizvodov.

Vas zanima certificiranje proizvodov z LED tehnologijo?
Pišite na info@sicomtesting.com ! Smo z veseljem dal na razpolago strokovnost, znanja in preverjanje laboratorije.

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *