Usklajeni standardi, ki so na voljo za Radio oprema Direktive (RED)

Collaudo di un dispositivo radio

Že pet usklajeni standardi so bili objavljeni v Uradnem listu Evropske unije (URADNEM LISTU EVROPSKE UNIJE) za domnevo o skladnosti proizvodov, ki jih Evropski Radio oprema Direktive (RED 2014/53/EU).

Nekatere od preostalih standardi, povezanimi z Direktivo o odhodnih (R&TTE 1999/5/ES) doživljajo proces spremembe treba prilagoditi novi direktivi in so zato še objavljen ali iz na

Esecuzione di dokazati su ZN ricetrasmettitore

URADNEM LISTU EVROPSKE UNIJE. Čeprav veliko usklajenih standardov se pričakuje, da bodo preseljeni v skladu z novo direktivo z malo spremembo. Vseh teh revidiranih standardov bodo objavljeni v Uradnem listu pred 13 Junija 2017, ko je RED prihaja do konca prehodnega obdobja.

V prehodnem obdobju, proizvajalci so prepričani o kako prehajati v kratkem času. Potrjevanje po stari Direktivi prednost doseže takoj na trgu in v škodo dodatnih stroškov potrditi še izdelek v skladu z novo direktivo kasneje. Alternativno lahko proizvajalec čakati za objavo usklajeni standard fit v svoj izdelek, prihranek stroškov certificiranja, morda pa bežijo njegov proizvod doseže na trgu, ki je enostavna.

Sicom je spremljanje day-z-day razvoj standardizacijo v podporo svojim strankam po vsej potrjevanje njihovih izdelkov, Izbira najboljša možnost v interesu.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate za potrditev vašega izdelka brez zamude.
Pišite na info@sicomtesting.com za vse informacije.

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *