Sporazum o sodelovanju med Sicom in Udicer

čolni

Na 6 Septembra 2018 SICOM test in Udicer/Nautitest podpisali sporazum o partnerstvu ustvariti nove sinergije na področju certificiranja in testiranje opreme morskih.

SICOM test je laboratorij za testiranje in certificiranje električne opreme, elektronskih in radio, strokovnjak v testiranje morskih strojne opreme in v preiskavi težav v tovarni odbor.

Udicer/Nautitest Obveščen in opravlja vse preskusne postopke in potrjevanje za oznako CE plovila in sestavne dele, zajete v Direktivi 2013/53/EU in Direktive o pomorski opremi (MED) 2014/90/EU.

sodelovanjeL & #8217; sporazuma, podpisal dr.. Roberto Passini, Sicom Test Manager, in #8217; & ing. Adriano Bannerman, Direktor Udicer komponente, utemeljuje l & #8217; začenja novo sodelovanje na področju certificiranja električni motorji za čolne.
V tem kontekstu, SICOM testiranje ponuja svoje strokovno znanje in izkušnje v preverjanje in testiranje morskih strojne opreme, s posebnim poudarkom na vidiki elektromagnetne združljivosti, varnosti in izpostavljenosti ljudi.

Še en velik korak naprej za Sicom testiranje, da razširi svojo mrežo partnerjev in krepi svoj položaj kot laboratorij za testiranje in certificiranje.

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *