Trgovanje v Evropi izdelkov iz Velika Britanija.

Velika Britanija Evropa

Na Evropska Komisija izdan dokument o posledicah trgovine v Evropi Brexit izdelki iz Velike Britanije.

Dokument zajema vsi izdelki vstopu v Evropsko unijo, brez hrane in kmetijstvo, od dneva 30 Marca 2019, datum, da bo javnost v Veliki Britaniji iz Evropske skupnosti (razen če se podaljša). Za tiste zainteresirane mi priložiti l & #8217; celoten dokument v povezava.

Odbor je poudaril, da, od dneva sproščanjem, proizvajalci in uvozniki s sedežem v Veliki Britaniji ne bo več obravnavati subjekti s sedežem v Evropski skupnosti.

Posledica tega je, da je gospodarski subjekt s sedežem v drugi državi, ki pred je Brexit velja, da je distributer, To bo samodejno postal uvoznik in bodo predmet zakona o izdelkih iz tretje države.

V praksi, bo moral za izpolnitev obveznosti uvozniki ki se razlikujejo od tistih iz distributerji.

Obstaja več. evropski predpisi za proizvode, ki ne bodo več prepoznali v pooblaščeni zastopniki s sedežem v Združenem kraljestvu. Torej podjetja, ki niso članice EU, ki danes zaposlujejo pooblaščenca (ali agent) za dajanje svojih proizvodov na evropskem trgu, bo preselila to funkcijo v drugo držav EU.

Tudi v skladu z dokumentom, priglašeni organi Velika Britanija ne bo tako za evropsko zakonodajo in ne bo dovoljeno, da svoje pripombe o skladnosti s pogoji, določenimi v usklajevalni zakonodaji Unije.

In akterji delujejo na področju, kaj storiti? Treba je zagotoviti jim, da je vsaka potrdilo ocena (EU-pregled tipa) izvirajo s priglašeni organ ena od druge države članice EU.

Če ima operator potrdilo, ki ga agencija kanala izdala, To mora zahtevati novo oceno priglašeni organ Skupnosti, ali na podlagi pogodbe med proizvajalcem, telo britanske in Evropske, zahteva prenos dokumentacije in pripadajoča Britanci potrjeno, da evropski, kdo bo prevzel odgovornost.

words_brexit

Tudi kot del po Brexit spreminja tudi Evropska agencija za zdravila in Evropski bančni organ morali zapustiti svojih sedežev v Združenem kraljestvu in premaknete na eno od države do 30 Marca 2019.

kot je za Evropska agencija za zdravila (EMA), v datum 20 Novembra 2017, Evropski svet se je odločil, Amsterdam kot novi lokaciji. Vendar pa je italijanska vlada zaprosila za preklic te odločitve, poudarja, da bi bilo “zagotavljanje, da lahko Agencija delovati in popolnoma funkcionalen od dneva sproščanja Združeno kraljestvo Evropske unije (30 Marca 2019), ob upoštevanju potrebe po prostoru in ustreznih logističnih rešitvah za pisarne, v sejni sobi, arhivov in ustrezni varnostni standardi infrastrukture”.

Evropski bančni organ (EBA) To se bo prenesla v Pariz. Sklep je bil določen z žrebom po tretjem krogu glasovanja. V tretjem krogu je prišel Pariz in Dublin.

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *