Ameriški trg in certificiranje FCC

FCC in CE oznako vezja

Za začetek svoje proizvode na mednarodnih trgih, podjetja so pred njimi več korakov. Eden med njimi je zahteva, da potrdi, da proizvodi na trgu izpolnjujejo tehnične zahteve, določene z nacionalno zakonodajo.
Na področju elektronike in telekomunikacij, na Združene države Amerike so eden od najbolj priljubljenih destinacij proizvajalca, uvozniki in distributerji; Toda tudi tukaj, kot v drugih državah, prodaja teh naprav ureja certifikacijskega organa in zakonodajnega okolja, na Emisijah Komisija (FCC).
FCC omogoča trženje elektronsko in telekomunikacijsko opremo le, če izpolnjujejo vsa merila o izpolnjevanju standardov zahteva zakonodaja. Tako, proizvodov, ki gredo preskusne postopke in odobritve, pridobitev FCC certifikacijo in lahko prodalo na trgu ZDA.

FCC: standarde za elektronsko in telekomunikacijsko opremo

V Združenih državah Amerike, Komisija za zvezne komunikacije (FCC) je organizacija, pristojna za določanje tehničnih normativov in standardov glede različnih vrst elektronske opreme, vključno z napravami za radijske frekvence, telekomunikacijski terminalski opremi in industrijske opreme, medicinske in znanstvene.

Vse posebne lokalne predpise, sklicuje te in druge naprave, so iz različnih delov, ki sestavljajo v Naslov 47 Kodeksa zveznih predpisov Združenih držav Amerike (Zakonik zveznih predpisov).
Omenimo nekaj točk, FCC, v zgodnjih delih ukvarja na primer določitev mejnih vrednosti SAR (Stopnja specifične absorpcije) za naizpostavljenosti ljudi proti elektromagnetnemu sevanju.
V delu 15 ureja količinske omejitve elektromagnetno hrup, ki ga namerno onesnaževalci, radii, ki oddaja brez licence, in nenamerno onesnaževalci, električnih aparatov, ki v digitalno vezje in deluje na več kot 9000 nihanja na sekundo (9kHz).
Pravila za mobilne telefone, satelitski telefon in radijski oddajniki so na voljo, Namesto, na različnih točkah drugih sestavnih delov predpisov.

Kako prehajati zadobiti FCC certifikacijo?

FCC za okolje

FCC je treh različnih postopkov odobritve: Preverite, Izjava o skladnosti in certificiranje.
Glede na proizvode in postopke, odobritev za sprostitev FCC certifikacijo so odgovorni Zvezna Komisija za komunikacije ali na Telekomunikacije certifikacijskega organa (telekomunikacije certifikacijskega organa). NA TCB, v omejenem številu, so subjekti pooblaščen za preverjanje, da izdelek izpolnjuje zahteve za sprejem odobritev.
V praksi, elektronske opreme, ki zahtevajo FCC certifikacijo, najprej je treba preskusiti v preskusnih laboratorijih, da bi preverili minimalne zahtevane standarde. Nato, poročilo o preskusu in tehnično dokumentacijo naprave naj bi pregledala a TCB, ki bo ovrednotiti rezultate testov. Če meni, da je proizvod skladen, sproži upravni postopki za odobritev certificiranja.

Če proizvajalec elektronske opreme želela razširiti svoj trg ZDA, Zato je jasno, da prvi korak je zagotovo dobili FCC odobritev. Ampak kje začeti?
SICOM, v sodelovanju z pomembno certificiranje in druge specializirane laboratorije partnerji, svojim strankam ponuja celovito storitev, svetovanje o certifikacijskih postopkov, zaženite vse preskuse in pripravo dokumentacije za certificiranje različnih vrst elektronskih in telekomunikacijskih izdelkov.

Obstajajo vidiki, ki bi želeli izvedeti več? Pišite na soluzioni@sicomtesting.com in bomo dobili nazaj z vami.

10 Komentarji

 1. Attilio regolo

  Potrebujemo, svetovanje za proizvodnjo na Kitajskem kot blagovne znamke naslednjih dveh proizvodov:
  1- CCTV ( kamere za video nadzor);
  2- Split klimatskih;

  pred začetkom proizvodnje, Moramo vedeti kaj Evropski standardi za pridobitev različnih certifikati veljavni v Evropi.
  Čakajoča, Pozdravljamo.
  Samef srl
  Glavni izvršni direktor
  Dr. Attilio Regolo
  Mobilni 3358177235
  Tel.070/656878

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   Na trgu izdelkov v Evropi mora biti prisotna na evropskem ozemlju je predmet, fizična ali pravna oseba, pristojne ali. Odgovorna oseba mora zagotoviti, da vse dele na trgu ustreza vseh veljavnih evropskih direktiv izdelka. Za to mora biti preizkušen vzorec pred dajanjem proizvoda. Večina izdelkov veljajo usklajene standarde, ki kažejo, ki testov teči in kako izvesti, da domneva, da je izdelek v skladu z na. še več, Produktni vodja, bo treba vzpostaviti nadzor kakovosti izdelkov, da bi zagotovili, da ustreza standardu prvotno potrudil. Za večino vrste izdelkov, odgovoren je organ za izvajanje testov v delavnici ali se zanašajo na zunanji laboratorij tudi nedokončano. V vseh primerih usklajene standarde ali uporabljate vse, temeljito in metodično ustreza navedbami.
   Veljavni preskus poročila dobimo tudi v kitajski laboratorijev, vendar morate sprejeti nekatere previdnostne ukrepe za popolnost, ustreznost, posodabljanje uporabljene standarde, verodostojnost poročilo o preskusu.
   Nekatera podjetja se obrača na Sicom preveriti s formalnega vidika poročilo o preskusu, druga podjetja, vprašajte nas ponoviti nekaj dokazov.
   Za ta uvoz je težko imeti neposreden nadzor nad proizvodnjo, toliko smo morali storiti naključni pregledi prispelih serij. V tem primeru smo naključno izbranih enega ali več kosov iz partije in pregledi. Se to, zavarovati pred možno poslabšanje kakovosti proizvodov, dostavljenih po tem začele trgovinskih sporazumov.
   Test laboratorijev kot Sicom lahko pomoč podjetjem, v vseh teh pogledih tako, da se zavarujejo pred tehnične težave, upravne kazni in slike, ki se lahko pojavijo. Se obrnite na nas neposredno za razpravo o posebnih razmerah ali preko post na tem istem kanalu.
   Roberto

   Odgovor
 2. Fabrizio

  živjo, Mi smo začetek gor
  Jaz in moja ekipa gradimo brezžično telegrafirati velik pladenj zakaj smartphone, za dom in pisarne

  elektronike iz naše imenovanje na Kitajskem in naj bi izšla kitajski proizvajalec CE in FCC certifikacijo

  Glede na to, da je potrebno preveriti resnično varnost’ Elektronike iz akreditiranem laboratoriju, kot je vaša?

  Govorimo, da ta točka samo notranji elektronika, za preostali del končnega izdelka ( zunanja lupina ) je treba nov test za končnega izdelka?

  ali vam vse druge dokumente, ki morajo biti v skladu z veljavnimi predpisi, CE in FCC ?

  Hvala za vašo pozornost
  Čakajo prijazen odgovor, pozdrav

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   V tem primeru uvoznik je popolnoma odgovoren za zadevni proizvod na trg. Tako je njegov interes za zagotavljanje skladnosti z veljavnimi standardi za vse dele obratovanja.

   Nekaj naših strank zahteva, da preveri skladnost vzhodni dokumentacijo. Druge stranke raje ponovi v naše preskuse proizvodov.

   Uvoznik je, v teh primerih, ni nadzor nad proizvodnjo in zato mora zagotoviti, da standardi ohranijo za vse kose, ki jih preskušanje serij vzorec dohodni. Pregledi ne more biti omejena zgolj estetsko pa odgovoriti nazaj, v celoti ali deloma, Preskus ustreznosti izdelka.

   Vsi preskusi se izvajajo končnega izdelka in popolne, nekatere od njih lahko različne rezultate, odstranjevanje in spreminjanje izdelka ovoj.

   SICOM lahko pomaga svojim strankam v vseh teh pogledih glede tako oznako CE, ki FCC. Najhitrejši način, da zahteva storitve Sicom je dostopate do mesta http://www.sicomtesting.com in s klikom na ustrezen gumb v zgornjem desnem.

   Odgovor
 3. Simone

  živjo, tudi govorim iz strojne opreme zagon. Prebral sem prejšnje pripombe in jaz izhajajo nekateri dvomi.

  Kaj potem je prednost, med najti sebe kitajski dobavitelj (ki mi ponuja samo en kos celotnega izdelka) Imam, CE/FCC certifikacijo; kot da bi našli enega, ki je brez certificiranja?

  Pa je treba prednost pri pridobivanju oskrbe s kitajski družba, ki ima že vse in ni načina, da bi redo spet da capo FCC certifikacijo, kot jo je izvedel kitajski proizvajalec je neuporabna. In to govorim še dejstvo, da, Če bi bilo tako, Kitajski proizvajalec bi porabili peni potrditi svoje izdelke.

  Nato, Kaj je prednost vprašati kitajski proizvajalec, ki potrjuje svoje izdelke? Kontrolniki, ki ostajajo za mene (uvoznik) bo morda cenejši? Želel bi pojasnilo o tem, če je mogoče.

  Hvala vnaprej,
  Vljudno, Lep pozdrav.

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   GoodMorning Simon,
   v nekaterih primerih prisotnost certifikati lahko pomeni večjo verodostojnost dobaviteljev in povečuje možnosti, da izdelek presega tehnično očala. V drugih primerih, Če je komponenta, Ne more veliko razliko v praksi. Vendar če je “komponenta” ali radijski modul, stvari niso tako preproste (tako tehnično in regulativnih). Položaj je popolnoma drugačen, če prodajalec ima vodjo predstavnika prebivajo na ključnih trgih, Evropa in ZDA, v tem primeru je uvoznik in je v celoti odgovoren za svoj izdelek.
   Vsak primer presojati posebej ob upoštevanju tveganja in odgovornosti, ki jih prinaša.

   Pozdrav in dobro delo, ki ga osebje Sicom

   Odgovor
 4. Alejandra

  Somos a začetek que piensa lanzar al mercado smartphone fabricado sl Kitajska, ¿cuáles sin los requisitos y pasos a seguir para lograr la certificación CE FCC Y de nuestro producto?

  Su empresa ofrece asesoramiento sl toda la dokumentacijo necesaria para la CE y FCC ?

  ¿Cual seria ZN costo aproximado?

  Gracias ,Saludos.

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   Dragi Alejandra,

   FCC in CE certificiranje vašega izdelka, Morate predložiti na vrsto testov za skladnost z nami in evropski predpisi.

   SICOM lahko pomagate izvesti potrebne preskuse in pripraviti dokumentacijo, potrebno za trg vaš izdelek.

   Za pripravo za njo ponudbe ciljno, Kontaktirate nas lahko preko strani http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/

   SICOM osebje

   Odgovor
 5. Maximilian

  dobro jutro,
  Smo podjetje razsvetljave in za naš izdelek želimo ohraniti FCC certifikacijo. Električni del je sestavljen iz LED žaromet, So antene govoril sprejemniki. Kaj so koraki, da moramo, da? Šele izdelovanje testov v laboratoriju, potrjeno ali mora še odobriti FCC?
  Hvala za vašo pozornost.

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   dobro jutro,

   Kot vaš izdelek ne vsebuje radijski vmesniki, preprosto preizkusite v pristojni laboratorij za izpolnjevanje FCC zahtev, brez sodelovanja za potrjevanje. SICOM lahko nudimo podporo v vseh korakih za potrditev vašega izdelka, preskusijo v skladu z veljavnimi predpisi FCC in priprava dokumentacije.

   Odgovor

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *