Ameriški trg in certificiranje FCC

FCC in CE oznako vezja

Za začetek svoje proizvode na mednarodnih trgih, podjetja so pred njimi več korakov. Eden med njimi je zahteva, da potrdi, da proizvodi na trgu izpolnjujejo tehnične zahteve, določene z nacionalno zakonodajo.
Na področju elektronike in telekomunikacij, na Združene države Amerike so eden od najbolj priljubljenih destinacij proizvajalca, uvozniki in distributerji; Toda tudi tukaj, kot v drugih državah, prodaja teh naprav ureja certifikacijskega organa in zakonodajnega okolja, na Emisijah Komisija (FCC).
FCC omogoča trženje elektronsko in telekomunikacijsko opremo le, če izpolnjujejo vsa merila o izpolnjevanju standardov zahteva zakonodaja. Tako, proizvodov, ki gredo preskusne postopke in odobritve, pridobitev FCC certifikacijo in lahko prodalo na trgu ZDA.

FCC: standarde za elektronsko in telekomunikacijsko opremo

V Združenih državah Amerike, Komisija za zvezne komunikacije (FCC) je organizacija, pristojna za določanje tehničnih normativov in standardov glede različnih vrst elektronske opreme, vključno z napravami za radijske frekvence, telekomunikacijski terminalski opremi in industrijske opreme, medicinske in znanstvene.

Vse posebne lokalne predpise, sklicuje te in druge naprave, so iz različnih delov, ki sestavljajo v Naslov 47 Kodeksa zveznih predpisov Združenih držav Amerike (Zakonik zveznih predpisov).
Omenimo nekaj točk, FCC, v zgodnjih delih ukvarja na primer določitev mejnih vrednosti SAR (Stopnja specifične absorpcije) za naizpostavljenosti ljudi proti elektromagnetnemu sevanju.
V delu 15 ureja količinske omejitve elektromagnetno hrup, ki ga namerno onesnaževalci, radii, ki oddaja brez licence, in nenamerno onesnaževalci, električnih aparatov, ki v digitalno vezje in deluje na več kot 9000 nihanja na sekundo (9kHz).
Pravila za mobilne telefone, satelitski telefon in radijski oddajniki so na voljo, Namesto, na različnih točkah drugih sestavnih delov predpisov.

Kako prehajati zadobiti FCC certifikacijo?

FCC za okolje

FCC je treh različnih postopkov odobritve: Preverite, Izjava o skladnosti in certificiranje.
Glede na proizvode in postopke, odobritev za sprostitev FCC certifikacijo so odgovorni Zvezna Komisija za komunikacije ali na Telekomunikacije certifikacijskega organa (telekomunikacije certifikacijskega organa). NA TCB, v omejenem številu, so subjekti pooblaščen za preverjanje, da izdelek izpolnjuje zahteve za sprejem odobritev.
V praksi, elektronske opreme, ki zahtevajo FCC certifikacijo, najprej je treba preskusiti v preskusnih laboratorijih, da bi preverili minimalne zahtevane standarde. Nato, poročilo o preskusu in tehnično dokumentacijo naprave naj bi pregledala a TCB, ki bo ovrednotiti rezultate testov. Če meni, da je proizvod skladen, sproži upravni postopki za odobritev certificiranja.

Če proizvajalec elektronske opreme želela razširiti svoj trg ZDA, Zato je jasno, da prvi korak je zagotovo dobili FCC odobritev. Ampak kje začeti?
SICOM, v sodelovanju z pomembno certificiranje in druge specializirane laboratorije partnerji, svojim strankam ponuja celovito storitev, svetovanje o certifikacijskih postopkov, zaženite vse preskuse in pripravo dokumentacije za certificiranje različnih vrst elektronskih in telekomunikacijskih izdelkov.

Obstajajo vidiki, ki bi želeli izvedeti več? Pišite na soluzioni@sicomtesting.com in bomo dobili nazaj z vami.

8 Komentarji

 1. Miguel

  Zgodba je strošek, ki ste FCC certifikacijo

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   Dragi Miguel, conoscer stroški certificiranja za FCC vašega izdelka, se lahko obrnete na nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/.
   lep pozdrav,
   Sicom osebje

   Odgovor
 2. Diego yus

  dobro jutro,
  Bi želeli prejemati svetovanje o čili; certifikacijski postopki, zaženite vse preskuse in pripravo dokumentacije za certificiranje različnih vrst elektronskih.
  hvala,
  pozdrav

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   Dragi Diego, Se lahko obrnete na nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/, in na ta način smo lahko ocenili proizvodih, ki zahtevajo potrditev
   in za vas hitro pripraviti podroben proračun.
   lep pozdrav,
   Sicom osebje

   Odgovor
 3. Roxana Avila

  Estimados, como puedo verificar la autenticidad de la certificacion FCC? estoy importando y la empresa me indica que cuenta con certificado FCC.

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   Querida Roxana, la autenticidad de la certificación FCC depende del tipo de producto certificado. Para comprobar la conformidad de los productos, el reglamento FCC establece modos diferentes según el tipo de producto que se certifica (radio, electrónico, etc). Si necesita más informarciones sobre la certificación FCC de sus productos, Se lahko obrnete na nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/
   lep pozdrav,
   Sicom osebje

   Odgovor
 4. Oscar

  Buenas tardes me gustaría saber si ustedes me.podrian colaborar con la norma de un teléfono marca Lenovo k8 note dado que supuestamente no tiene FCC sería para mí una gran ayuda de usted dado que acá en Colombia estos temas son muy tediosos

  Odgovor
  1. Admin (Post Avtor)

   Querido Oscar, gracias por contactar Sicom testing. Si necesita un presupuesto para la certificación FCC de su teléfono puede contactar con nosotros en http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/
   Sicom osebje

   Odgovor

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *