Indukcijsko polnilnik: kao certificirani v Evropi, ZDA in Kanade

Brezžično telegrafirati velik pladenj

Kako prilagoditi polnilec baterij uporablja veljavne standarde indukcijske, Kanadi in Evropi?

Polnilnik indukcijo vnesli nekaj let: udobje za napajanje naprave razbremenilnih žic in vtičnic je zagotovo praktično stran. Če smo dodali tudi čar minimalno oblik in pogosto futurističen, To je težko razumeti, kako Tovrstna tehnologija vi ste potrjuje razcvetu. Indukcijsko polnilnik: Kaj so predpisi urejajo emisije ta izdelek, testiranje ? Odvisno od. Poglejmo zakaj.

V charghers je brezžično telegrafirati elektronskih in električnih izdelkov, katerih naloge lahko, kot vse električne/elektronske izdelke, vključi več spretnost. To je v primeru, da je lahko primerna za brezžično charghers Zapisek, polnjenje funkcijo samo ali dodate tudi zmožnost prenosa podatkov: pravil, pa ne samo, Invariant značilnosti proizvoda in države, referenčnih.

Tako pred dajanje proizvoda na trg, proces pot ustreznega potrdila morajo biti pozornejši. Obstaja več uredbah in direktivah, ki jih je treba upoštevati: morate razmisliti komponente, funkcije in končno državo, kateremu je proizvod namenjen.

Južna Wireless stroški predpisov v ZDA

FCC razvršča brezžično stroški kot radiator "namerno hladilnik". Postopek za na ’ ’ na dovoljenje za promet je za certificiranje. Preskusi, ki se uporabljajo za proizvod so določena v skladu s “Naslov 47 Kodeksa zveznih predpisov” FCC del 15 in del 18 (Posebej za naprave “Moč brezžični prenos naprave”).

Južna Wireless regulatornih dajatev v KanadiAvtomobilski polnilnik

Radio standardne specifikacije RSS-216 objavljen konec leta v 2014 zvezi z močjo brezžičnega prenosa (brezžično polnilec) določa minimalne zahteve za naprave za prenos brezžično telegrafirati sila z ’ upravljanje porabe energije in / ali nadzor in razlikuje tri vrste naprav, ki temelji na njihovo razvrstitev kot radijskih napravah ( kategorije I ali II) ali opreme, ki povzroča interferenčne motnje , zlasti, industrijske , Znanstvena in medicinska oprema (ISM).

Južna Wireless stroški predpisov v Evropi

V Evropi indukcijo polnilnik le ne šteje radijski oddajnik in EMC testov, ki se nanašajo na certificiranje so razporejena po kategoriji izdelka, pripadnosti. Če indukcijo polnilnik je namenjen tudi za prenos podatkov na isti frekvenci kot polnilec baterij, nato izdelek spada pod Direktivo RE (2014/53/EU) in usklajeni standard reference za certificiranje je EN 300 330-2.

Z namenom, da se prilagodijo novim tehnologijam, na Evropskega inštituta za telekomunikacije uvedla v 2015, revizija ETSI EN 300 330-2 V 1.6.1. Dokument je kratek splošni pripomočki, indukcijsko zanko oddajniki, radijska oprema in naprave za brezžičnem prenosu električne energije (stalnih postajah, Mobilnih in prenosnih) in razlikuje postopke, ki jih sprejmejo glede na število funkcij izdelka in pogostost od tistih, ki uporabljajo.

Varnostni vidiki

V vseh teh primerih, ne glede na državo, Če izdelek pride v uporabo na domačem področju, je treba izvesti v skladu z usklajenimi standardi testiranja in poskuse IEC 60335 ali ti Evropejci ustrezati SL 60335-1 in EN 60335-2-6 zagotavljanje za gospodinjske aparate za kuhinje, štedilnik, pečice in podobne naprave za uporabo v gospodinjstvu.

Izpostavljenosti ljudi

Nenazadnje, veljajo predpisi, ki urejajo izpostavljenosti ljudi . Proizvodi morajo opraviti preglede in preskuse na stopnjo sevanja, ki oddaja za ohranjanje zdravja od škodljivih virov. , Za gospodinjski aparati, kot, se uporablja harmonizirani standard EN 62233 “Merilne metode za elektromagnetna polja gospodinjskih aparatov in similars s sklicevanjem na ’ izpostavljenosti ljudi” ali ustrezno IEC 62233 za ZDA.

SICOM potrjuje elektrièni in elektronski izdelki za Evropo, ZDA in Kanade.

Naše izkušnje, je na voljo.

info@sicomtesting.com

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *