Sporazum o sodelovanju med Sicom testiranje in CATAS

sodelovanje

Vzpostaviti sodelovanje med laboratoriji ni vedno enostavno, niti takojšnje. Pogosto, v bistvu, je tekmovanje prevladuje, zaradi česar je skoraj nemogoče nesodelovanja.

Na 6 Marca 2018, na seminarju specializacije na elektrificiranih pohištvo izdelkov, SICOM test in CATAS pokazala, Čeprav, tega partnerja, lahko. Dveh laboratorijev, v bistvu, podpisali sporazum ponuditi celovito storitev za vse povezane z elektrificiranih pohištvo.

SICOM testiranje je laboratorij, ki je specializirano za elektromagnetno združljivostjo in varnostjo električne in elektronske opreme.

CATAS je odgovoren, Namesto, vse mehanske in kemične testov z dolgoletnimi izkušnjami na področju stanovanjska elektrificiranih. Dr. Andrea milost, njegov direktor, let je sodelovala kot italijanski predstavnik mednarodne standardizacije skupine.

Združevanje virov Sicom CATAS test in že več mesecev, vendar, s soglasjem, predvideva bolj strukturirano in več takojšnjo prilagoditev za končnega uporabnika.

Medsebojnem mobilnih družb z enotno platformo, kjer so našli storitve obeh laboratorijev.

Ni naključje, da je bil sporazum podpisan na seminarju "Uporabo Direktive strojev, Oznaka CE, Elektromagnetna združljivost”. Partnerstva med Sicom testiranje in CATAS, v bistvu, glavni cilj varnost podjetja in končne kupce.

pohištvoNa elektrificiranih pohištvo, Morda najbolj revolucionarni izum in uporaben v industriji pohištva (Mislimo samo za izboljšanje življenja elektrificiranih stolov na stotine in stotine ljudi, Če citiram primer) upravičeno veljajo strogi predpisi CE.

Če ne testira pravilno lahko povzroči neprijetne, in nevarnih, domače nesreč z znatno nevarnost za uporabnika in proizvajalca.

Na konferenci o 14 Septembra, na sedežu Catas ob kot temo"Varnosti proizvodov pohištva: analiza tveganja”, Dr. Grace je bilo zelo jasno, pri pojasnjevanju različne vrste tveganja.

"V preiskavi" je pojasnil, "moramo upoštevati normalno uporabo, ampak tudi, da anomalije, vendar se pričakuje. Na primer fotelj, Čeprav je zasnovan za samsko osebo, Včasih gosti dva ali celo tri, prečno ali na roko. V primeru navedena, prevrnitev lahko posledica preobremenitve ali strukturne propad z zelo resne posledice za stranke sodelujejo".

V tem primeru proizvajalec račun pred zakonom.

Na seminarju 6 Marca, vzdržuje Dr. Roberto Passini, Sicom Test Manager, je postavljeno drugo temo bistvenega pomena: naprave. Quote neposredno nekaj izsekov govora zdravnik.

"Vse naprave iz družine usklajenih standardov EN 60335. Oni so zelo stroga pravila, ker domače okolje v Evropi in po vsem svetu je najbolj nevarno okolje, kjer je večji odstotek hude in usodne nesreče, več kot ulici, več delovnih mest. V domačem okolju Neobučen, Otroci, dijaki uporabljajo vse vrste opreme izpostavljena različnih nevarnosti. In smo tudi upoštevati novorojenčkov, invalidov in domače živali."
Po besedah Dr. Roberto Passini jasno pokazale temeljni pojem: tudi nepravilno, ali drugače ki jih ljudje ne poznajo, ne smejo.
Mora prepoznati velik kredit evropske tehnične delovne skupine za pripravo direktiv, navodila za uporabo direktiv, usklajenih standardov in tehničnih standardov. Namen je direktiv To ni kazenske, ampak, ravno nasprotno, pomoč proizvajalcem in evropskem trgu. Skladu s standardi in direktivami je obvezna in ustvarja enostavno pot, ki omogoča dostop do celotnega evropskega trga, prispevajo hkrati konkretno o kakovosti proizvodov.

Sodelovanje med dve realnosti tako dobro je določeno in izkušeni kot CATAS in Sicom testiranje je pravi način ponuditi potrošnik, in pri proizvajalcih, varno pohištvo v vsaki situaciji in uporabo.
Zdi pošteno skleniti delving v teh dveh pomembnih realnosti.

Catas je realnost, ki so bolj pomembna na evropski ravni v zvezi s kemijsko analizo, fizikalnih in mehanskih, testiranje materialov, komponent in izdelkov, ki se uporabljajo v sektorju lesa, Notranje oblikovanje in gradnjo. Ima dve operacija centri, San Giovanni al Natisone (UD) in Lissone (MB), opremljena z odlično umetnosti laboratoriji in najboljši tehniki.

SICOM test je preskusni laboratorij, certificiranje in električnih izdelkov, elektronskih in radio. vsak dan, v dveh uradih v Trst in San Canzian d'Isonzo, visoko usposobljeni strokovnjaki zagotavljajo, da dajanje izdelkov na trgu preprosto skladbo, hitro in varno.

Preventiva je boljša kot kurativa, modrost nas uči, in prepričani smo, da ko dveh laboratorijih združiti svoje znanja, virov in njihovih orodij, Zagotovo smo vsi malo varnejši.

Leave a Comment

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *