Temeljito certifikat ’ da bi se izbjegli problemi na tržištu

Sigurnost na tržištu

Novi Samsung Note 7 Zapali. Koliko povlačenje proizvoda s tržišta?

Čak i za one s puno više ograničen produkcije, troškovi nesukladnosti proizvoda je znatno veća ako se otkrije kada je proizvod već je u opticaju, u odnosu na biti otkriti i riješiti se certificirani.
U nekim slučajevima također oslanjaju na glavne međunarodne marke testiranje i certifikacija nije garancija kvalitete.

L ’ sve potrebne standarde prilikom certifikacije proizvoda je u stvari pitanje neke složenosti i njegovo pravilno izvršenje zahtijeva preciznost uz velike tehničke stručnosti.
Oni koji rade u ovom području moraju biti vrlo oprezni u procjeni izjave i dokumentaciju koje proizvođači i dobavljači pojedinih komponenti, jer u nekim slučajevima ne predstavljaju stvarnost proizvod.Nesukladnost proizvoda

Rad provode testiranje i certifikaciju laboratorija ima za cilj zaštitu svog klijenta i izbjeći ozbiljne probleme kada je u opticaju. Međutim neki klijenti ne shvate tu ulogu, pogotovo ako su snimili kašnjenja u faza planiranja može prevladati slijepa želja za dobivanje certifikata po svaku cijenu, Kako dugo tako brzo.

U mnogim slučajevima, preporučuje se sudjelovanje u Certifikacija laboratoriju kao Sicom testiranje, ovlaštena osoba i po i ’ ekstremnim skrb zaštite proizvoda i kupaca.

Da unesete vaš proizvod na tržištu sa mirno, u potpunoj sigurnosti i u skladu sa svim važećim standardima, razgovarati s povjerenjem u Sicom testiranje (info@sicomtesting.com)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *