Sigurnost i zdravlje na radu

Sigurnost

Koncept sigurnosti na radu uključuje brojne preventivne mjere usmjerene na zaštitu zaposlenika u situacijama rizika i zdravstvene zaštite od nesreće ili ozljede, profesionalne bolesti i izloženosti sredstva, uključujući i Elektromagnetska polja.

Iako većina izvora elektromagnetskih polja, poklon u domaći rad, proizvode ne-rizične razine izloženost, neke od najintenzivnije elektromagnetskih izvora stvorio ’ čovjek ti si pravo na radnom mjestu.

Fiziološki učinci elektromagnetskih polja na ljudsko tijelo ovise prije svega o frekvenciju, Budući da različite frekvencije u interakciji na različite načine s tijelom: premašila određene razine izloženosti i intenzitet, niske frekvencije može uzrokovati stimulacija živaca i mišića, Dok visoke frekvencije može uzrokovati grijanje bioloških tkiva.
To je međutim kratkoročne učinke, Zasad su bez konkretnih dokaza o dugoročne učinke.

Sigurnosnih službi

Rizici izloženošću elektromagnetskim poljima obično proizlazi iz ’ opreme, da je za njihov nedostatak upravljivost i niskim difuzije ne podliježu strogim tržištu kontrole.Zaštita na radu
Su svi sigurnost oficiri ’ tvrtke otkriti probleme i biti odgovorni za svoje rješenje.

Časnik sigurnosti često je profesionalac koji posjeduje znanja i vještine za organiziranje i upravljanje svim aspektima prevencije i zaštite radnika u poduzeću.
On također obavijestiti radnika o potencijalnih rizika prisutnih na radnom mjestu, val provodi mjere kao i na bilo koji Osobna zaštitna oprema za provedbu, kako bi zaštitili svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Zaštitar je stoga važnu ulogu u ’ u u ’ tvrtke, Budući da je u mogućnosti to otkriti probleme, rizika i opasnosti i aktiviranje potrebnih za sigurnost.


Sve više i više Zaštitari se okreću stručnjaka za procjenu rizika u vezi s se ’ izloženosti elektromagnetskim poljima, tako da možete primijeniti odgovarajuće zaštitne mjere i osigurati sigurnost radnika.

Zahvaljujući svojim dugogodišnjim iskustvom u području izloženosti, SICOM je u stanju procijeniti rizike izloženost elektromagnetskim poljima različite opreme: kao mali radio odašiljača koriste u blizini pružajući svoje tijelo cilj testiranja, i tako velika kao industrijskih strojeva, pružanje usluga na licu mjesta testiranja.

Za testiranje i procjenu rizika od izloženosti vaših proizvoda, kontakt info@sicomtesting.com

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *