Elektrificirana namještaj proizvodi: Seminar Federlegno 27 Lipnja

Dnevno

Tržište namještaja proizvodi trag komponenti raste u opsegu i od posebnog interesa proizvođačima u industriji: sofe i fotelje, Visina podesivi stolovi, motorizirana ležaja, opremanje elemenata sa bežični riječ koja veže, su brzo širenje u svakodnevnom životu, Privatni i profesionalni.

Srijeda 27 Lipnja 15.00 u sjedištu Federlegno u Milanu će biti sastanak besplatnu obuku koja ima za cilj definirati europski pravni kontekst u kojem umetnete u mobilni pratiti i informirati proizvođača o svojim odgovornosti i isprazniti od svoje obaveze. Radionica predviđa sudjelovanje Dr. Andrea Grace, Direktor laboratorija CATAS za sektor drveta-namještaj, i Dr. Roberto Passini, Direktor Sicom testiranje, Lab testiranje i certifikaciju električnih proizvoda, elektronički i radio.

Mjeseci CATAS i Sicom testiranje posao zajedno osigurati podršku proizvođačima koji žele da se na europskom tržištu, svoj namještaj pod naponom u skladu s primjenjivim.

Konferencija ima za cilj ilustrira situaciju elektrificirana namještaja u Europi Počevši od klasifikacija relevantnih Direktiva i onda preselio u analizu nekih tipičnih slučajeva.

Možete se pretplatiti na događaj besplatno registracijom na liniju u sljedeće veza.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *