Glavna komora bez odjeka od strane Sicom slavi 5 godine!

Godišnjica komora bez odjeka

SICOM test s.r. l. slavi ovih dana 5 godišnjicu ostvarenje njegova glavna komora bez odjeka koristi se za mjerenje EMC.
Ovo je četvrta najveća komora bez odjeka da laboratorij Sicom koristi i veći od svih prethodnih: Soba 6 x 6 x 9 metara s dvije precombustion komore. Sicom je predstavljao važan korak naprijed a pa vrijedi l ’ stjecanje novih šupe, trebaju ugostiti ovaj važan radni alat.

(’ kliknite na sliku za povećanje)

Ispitivanja i eksperimenata gotovo gluha presedana dozvoljeno Sicom razviti dobar nadležnost u ovoj stvari i pomogao definirati trenutni izgled sobe ’ rješenja. D ’ s druge strane Sicom postavio sobe za druge tvrtke, uključujući Telecom Italiji, i u svim slučajevima na ’ elastičnosti dizajneri ga predložiti rješenja za svaki budžet i ošišan na lspecifičnim zahtjevima kupca. Doista, Ponekad su samo jeftinija rješenja da se smioniji u smislu inovacija i materijala, i na kraju predstavili su izuzetne performanse.

Soba koja se okreće 5 Stari je reflektivna kat koji čini ga pogodnim za ispitivanje čak i tradicionalne norme; i zbog svoje veličine zahtjeve potpuno za europskim i sjevernoameričkim one mjerenje okruženja.
Najmanja soba u stvari svibanj imati svojstva web-mjesta (NSA, normalizirane stranice prigušenja) vlastite standarde rjeđe. Međutim, nedovoljne veličine sobe su vrlo česte i iznenađujuće su također korišteni u mnogim akreditiranim laboratorijima. Među njima postoje neki koji koriste web-mjestu za akreditaciju ali onda mjerenja za kupce u drugom; u nekim slučajevima, na web-mjesto je akreditirani stranice sve ’ otvoriti, rješenje trenutno nije pogodan za mjerenja emisije ni da mjere imuniteta, Zbog visokog nivoa buke u ’ ’ okoliš i zakoni koji vietano na pitanje smetnje tijekom mjerenja.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *