Novost usklađenih normi EN 300 328

Radio toranj

Nova verzija 1.9.1 usklañenih normi EN 300 328 stupile na snagu 30 Studeni 2016 zamjenjuje prethodne 1.8.1 od 2012.

Norma, na pravilno korištenje radijskog spektra, uređuje stavljanje na tržište fiksne i mobilne opreme za prijenos podataka u bendu 2,4 GHz .
Sve tehnološke proizvode stavlja na tržište i može generirati bežične veze kao RLANs, Bluetooth, ZigBee mora biti ovjeren od ovaj nov inačici norme za dokazivanje usklađenosti s europskim direktivama.
S obzirom na brzinu kojom se razvija bežične tehnologije, referentni standardi su podložne čestim revizijama i ažuriranja, i proizvođači su potrebni za dokazivanje sukladnosti proizvoda prema standardima može biti na tržištu na europskom tržištu.

Što donosi nova verzija 1.9.1

Bežični odašiljači mogu razmnožiti i dijeljenja spektra je postao jedan od najvažnijih aspekata na koje se fokusira ažuriranja. Verzija 1.9.1 HR 300 328 uvodi nove definicije i pojašnjenje prethodnog izdanja. Vrijednost granice i specifični testovi su potrebni u vezi s određenim aspektima emitiranje, Ponekad s ’ Primjena promjene testirati metode koje se koriste.

Aspekti uzeti u obzir u EN 300 328 v 1.9.1Radio valovi

Sljedeći aspekti se uzimaju u obzir u standardu:

• Izlazna snaga
• Lažna emisija
• Odašiljač funkcije
• Širina pojasa običaj
• Prilagodljivost
• Funkcije za prijemnik

Kako nadograditi na novu verziju standardnog proizvoda?

Kao i uvijek zahtijevaju od slučaja do slučaja. Općenito govoreći, s obzirom na uvođenje novih ’ ograničenja, opreme certificirane po star inačici bi trebao biti testiran opet, jer rezultati testa može biti neprihvatljiva za dokazivanje usklađenosti verziju 1.9.1.

Posebnu pozornost treba pitati proizvođača koji integriraju radio modula već certificirane prema stara verzija standarda, Zato što ovaj certifikat ima veću vrijednost od 30 Studeni 2016.

Za savjetovanje, citati i test spremnosti osvrt na proizvode koji se prodaju u Europi s 2.4 GHz, možete pisati na info@sicomtesting.com .
20 godina iskustva na raspolaganju, profesionalnost i provjeru laboratorija.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *