Sporazum o suradnji između Sicom i Udicer

brodovi

Na 6 Rujna 2018 SICOM testa i Udicer/Nautitest potpisali su sporazum o partnerstvu za stvaranje nove sinergije u području certifikacije i testiranju brodske opreme.

Sicom testiranje je laboratorij za ispitivanje i certificiranje za električnu opremu, elektronički i radio, stručnjak u ispitivanje morskog hardvera i u istraživanje problema u tvornici odbora.

Udicer/Nautitest je prijavljena i vrši sve testiranje postupaka i certifikat za CE označavanje jahte i komponente obuhvaćene Direktivom 2013/53/EU i Direktiva o brodske opreme (MED) 2014/90/EU-A.

suradnjaSporazum, potpisan od strane Dr. Roberto Passini, Sicom Test Manager, i ing. Adriano Bannerman, Direktor Udicer komponente, sancisce l’avvio di una nuova collaborazione nel settore della certificazione dei motori elettrici per imbarcazioni.
U tom kontekstu, SICOM testiranje nudi svoju stručnost i iskustvo u provjeru i ispitivanje morskih hardvera, s posebnim osvrtom na aspekte elektromagnetske kompatibilnosti, sigurnosti i izloženosti.

Još jedan veliki korak naprijed za Sicom testiranje, koji širi svoju mrežu partnera i jača svoju poziciju kao laboratorij za ispitivanje i certificiranje.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *