Trgovina u Europi proizvoda iz Velike Britanije.

Velika Britanija europe

Na Europska komisija izdao dokument koji se odnose na posljedice trgovine u Europi Brexit proizvodi iz Velike Britanije.

Dokument obuhvaća svi proizvodi ulaska u Europsku uniju, bez hrane i poljoprivrednih, od dana 30 Ožujak 2019, datum koji će biti izdanje Velike Britanije iz Europske zajednice (ukoliko se ne produži). Za one koji su zainteresirani smo stavite l & #8217; cijeli dokument u veza.

Odbor je naglasio da, počevši od datuma izdavanja, proizvođači i uvoznici sa sjedištem u Velikoj Britaniji više neće smatrati operatori sa sjedištem u Europskoj uniji.

Rezultat je da je gospodarski subjekt u bilo koje druge zemlje članice, To je Brexit smatra se distributer, To će automatski postati uvoznik i bit će podložna Zakonu o proizvodima treće zemlje.

U praktičnom smislu, on će morati ispuniti obveze uvoznici koji se razlikuju od onih distributeri.

Postoji više. europski propisi u vezi proizvoda više ne prepozna na ovlašteni predstavnici osnovana u Velikoj Britaniji. Dakle, tvrtke koje nisu članice EU-koje danas zapošljavaju ovlaštenog zastupnika (ili sredstvo) za stavljanje svojih proizvoda na europskom tržištu, će preseliti ovu funkciju u drugu zemalja EU.

Također, prema dokumentu, prijavljena tijela Velika Britanija neće biti tako za europskog prava i neće biti dopušteno komentiranje o sukladnosti s uvjetima utvrđenim u zakonodavstvu Unije za usklađivanje.

I glumci u polju što? Oni moraju biti sigurni da je bilo potvrda procjena (ispitivanje tipa EU) dolazi iz Prijavljeno tijelo jedan od drugih država članica.

Ako operater ima potvrdu izdanu od strane agencije kanala, Ona mora zatražiti novu procjenu od strane ovlaštenog tijela zajednica, ili na osnovi ugovora između proizvođača, Britanski i Europski tijelo, zatražiti prijenos dokumentacije i odgovarajući ovjereni od strane britanskog u europske, tko će preuzeti odgovornost.

words_brexit

Isto kao dio post Brexit mijenja i Europska agencija za lijekove i Europska agencija za bankarstvo Morat će napustiti svoja mjesta u Velikoj Britaniji i preseliti u neku od zemalja za Komisiju 30 Ožujak 2019.

Što se tiče Europska agencija za lijekove (EMA), Datum dolaska 20 Studeni 2017, Europsko vijeće je izabrao Amsterdam kao novo mjesto. Međutim, talijanska vlada je zatražila otkazati ovu odluku, ističući da će se “osigurati da Agencija može raditi i potpuno funkcionalan od datuma izlaska iz Ujedinjenog Kraljevstva Europskoj uniji (30 Ožujak 2019), uzimajući u obzir potrebu za prostorom i odgovarajuće logistike rješenja za urede, Sobe za sastanke, arhivi i odgovarajuće sigurnosne standarde infrastrukture”.

Europska agencija za bankarstvo (EBA) To će biti prebačen u Pariz. Odluka je određena izvlačenja nakon trećeg kruga glasovanja. U trećem kolu došao Pariz i Dablin.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *