Nas na tržištu i FCC certifikata

FCC i CE označeni krug

Za lansiranje njihovih proizvoda na međunarodnom tržištu, tvrtke imaju pred sobom nekoliko koraka. Jedan među njima je potrebno potvrditi da proizvodi koji se stavljaju na tržište u skladu sa tehničkim zahtjevima propisanima nacionalnim zakonima.
U području elektronike i telekomunikacija, na Sjedinjene Države su jedan od najpopularnijih destinacija od proizvođača, uvoznici i distributeri; Ali čak i ovdje, kao i u drugim zemljama, Prodaja tih uređaja je reguliran od strane certifikacijskog tijela i regulatorno okruženje, na Federalne komunikacijske komisije (FCC).
FCC omogućuje marketing elektroničke i telekomunikacijske opreme samo ako su u skladu s kriterijima sukladnosti sa standardima zakonom. Tako, proizvodi koje prolaze testiranje postupaka i odobrenja, dobivanje FCC certifikata i može biti predstavljen na američkom tržištu.

FCC: standardi za elektroničke i telekomunikacijske opreme

U SAD-u, Federalne komunikacijske komisije (FCC) je tijelo odgovorno za definiranje tehničkih normi i standarda u pogledu različitih vrsta elektroničke opreme, uključujući radiofrekvencijski uređaji, telekomunikacijska terminalna oprema i industrijske opreme, medicinske i znanstvene.

Svim posebnim propisima, upućuje ovim i drugim uređajima, sadržani su u različitim dijelovima koji čine u Naslov 47 koda federalnih propisa SAD-a (Kod federalnih propisa).
Da spomenemo samo nekoliko točaka, FCC, u ranim dijelove ponude kao što su odrediti maksimalne razine SAR (Specifična stopa upijanja) za uizloženosti za elektromagnetsko zračenje.
U dijelu 15 regulira količinu granica elektromagnetsku buku koju odašilju namjerno emitera, radija koji emitiraju bez licence, i nenamjerno emitera, električni uređaji koji sadrže u sebi digitalni sklop i radi na preko 9000 titraja u sekundi (9kHz).
Pravila za mobilne telefone, satelitski telefon i radio odašiljača na raspolaganju, Umjesto toga, u različitim točkama sastavni dio pravilnika.

Kako postupiti da se FCC certifikata?

FCC oznaku

FCC ima tri različite postupke: Provjerite, Izjavu o sukladnosti i certifikaciju.
Ovisno o proizvode i postupke, odobrenje za puštanje FCC certifikata su odgovornost Federalna komisija za komunikacije ili na Telekomunikacije certifikacijsko tijelo (telekomunikacije certifikacijsko tijelo). NA TCB, u ograničenom broju, subjekti ovlašteni za provjeru ispunjava li proizvod uvjete za primanje odobravanja.
U praksi, elektroničke opreme koji zahtijevaju FCC certifikata mora prvo biti testiran u test laboratorija, kako bi provjerili minimum potrebnih standarda. Zatim, Probno izvješće i tehničkoj dokumentaciji uređaja treba ispitati na TCB, koji će procijeniti rezultate testova. Ako smatra da je proizvod u skladu, pokretanje postupaka za odobrenje certifikata.

Ako proizvođač elektroničke opreme želio proširiti svoje tržište na Sjedinjene Američke Države, Stoga je jasno da je prvi korak svakako dobiti FCC odobrenje. Ali gdje početi?
SICOM, u suradnji s važnih certifikata i drugih specijaliziranih laboratorija partnera, svojim klijentima nudi kompletnu uslugu od savjeta o postupcima certificiranja, sve pretrage i pripreme dokumentacije za certifikaciju različitih vrsta elektroničkih i telekomunikacijskih proizvoda.

Aspekata koji bi željeli saznati više? Pišite na soluzioni@sicomtesting.com i javit ćemo vam.

10 Komentari

 1. Attilio regolo

  Trebamo savjetovanje za proizvodnju u Kini kao brand sljedeća dva proizvoda:
  1- CCTV ( kamere za video nadzor);
  2- Split klima uređajima;

  prije početka proizvodnje, Moramo znati što s europskim standardima za pribavljanje raznih certifikata vrijedi u Europi.
  Na čekanju, Mi pozdravljamo.
  Samef srl
  Glavni izvršni direktor
  Dr. Attilio Regolo
  Mobilni 3358177235
  Tel.070/656878

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Na tržište proizvod u Europi mora biti prisutan na europskom teritoriju predmet, fizička ili pravna osoba, odgovarati za bilo. Odgovorna Ugovorna strana mora osigurati da sve dijelove na tržištu odgovaraju svim važećim europskim direktivama taj proizvod. Za to mora da je testiran uzorak prije stavljanja proizvoda. Većina proizvoda podliježu usklađenih normi koje ukazuju na koji testovi pokrenuti i kako izvesti da pretpostaviti da je proizvod u skladu s na. osim toga, Voditelj proizvoda, Morat će staviti na mjesto kontrole kvalitete na proizvodima kako bi se osiguralo poštivanje standarda izvorno pokušao. Za većinu proizvoda glavni je ovlasti za obavljanje ispitivanja u radionicu ili u vanjski laboratorij također nepotpisani. U svim slučajevima usklađene norme se sve prijaviti, temeljito i sustavno odgovara što je navedeno.
   Također vrijedi izvještaji daje u kineski laboratorija, Ali bi trebali poduzeti neke mjere za potpunost, adekvatnosti, ažuriranje primijenjenih normi, istinitost probno izvješće.
   Neke tvrtke se okreću Sicom provjeriti s formalnog stajališta probno izvješće, druge tvrtke zatražite da ponovi neki od dokaza.
   Za taj uvoz je teško imati izravnu kontrolu nad proizvodnjom, često smo pitali da slučajan ček na dolazni serije. U ovom slučaju smo nasumično odabranih jedan ili više komada od mnogo i provjere. To je učinjeno radi zaštite od moguće pogoršanje kvaliteta proizvoda isporučuje nakon toga trgovinskih sporazuma, pokrenute su.
   Test laboratorija kao Sicom možemo pomoći tvrtkama u svim nabrojanim segmentima kako bi ih zaštitila od tehničkih problema, administrativne kazne i slike koje mogu nastati. Molimo kontaktirajte nas izravno kako bi razgovarali o specifičnim situacijama ili kroz post na taj isti kanal.
   Roberto

   Odgovor
 2. Fabrizio

  Bok, Puni se za početak
  Ja i moj tim gradimo Bežični punjač za smartphone, za dom i ured

  elektronike su pod našim oznaka u Kini i očekuje se kineski proizvođač CE i FCC certifikata

  S obzirom na to, da je potrebno je provjeriti stvarne sigurnosti’ Elektronika iz ovlaštenog laboratorija kao što je tvoje?

  Govorimo u ovom trenutku samo unutarnju elektroniku, ostatak gotovih proizvoda ( vanjska ljuska ) bi trebao biti je napravio novi test za gotov proizvod?

  se osigurati svi ostali dokumenti moraju biti u skladu s važećim propisima, CE i FCC ?

  Hvala na pažnji
  Čekati tvoj ljubazno odgovor, Pozdrav

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   U tom slučaju uvoznik je potpuno odgovoran za proizvod stavljen na tržište. Tako je njegov interes za osiguravanje usklađenosti s važećim standardima svih komada staviti u službu.

   Neki od naših klijenata pitajte nas za provjeru dosljednosti istočne proizvođačevu dokumentaciju o. Ostali klijenti vole ponoviti u testovi proizvoda.

   Uvoznik je, u tim slučajevima, nema kontrolu nad proizvodnjom i stoga mora osigurati da standardi održavati za sve dijelove proizvedene testiranjem uzorka ulazne serije. Provjere ne može biti ograničena na samo estetski ali će morati odgovoriti leđa, u cijelosti ili djelomično, skladu ispitivanja proizvoda.

   Svi testovi izvode se na gotov proizvod i potpune, Neki od njih može dati različite rezultate uklanjanjem i mijenjanje proizvoda omot.

   SICOM mogu pomoći svojim klijentima u svim ovim aspektima u vezi oba oznaka koje CE FCC. Najbrži način da zatražite usluge Sicom je pristup stranicama http://www.sicomtesting.com i klikom na odgovarajući gumb u gornjem desnom.

   Odgovor
 3. Simone

  Bok, također govorim od hardvera i pokretanje. Pročitao sam prethodni komentar i ja nastaju neke nedoumice.

  Što je onda prednost, između sebe pronaći kineski dobavljač (To mi pruža samo jedan dio cijelog proizvoda) Imam CE/FCC certifikata; nego pronaći onu koja je nema certificiranja?

  Mora biti prednost u uzimajući naknada from Kineski poduzeće već certificirane sve i nema šanse da ja bi trebao ponoviti opet da capo FCC certifikata tako kineskog proizvođača je beskoristan. I kažem to sve više tako za činjenicu da, Ako je i bilo tako, Kineski proizvođač će provesti denar potvrditi svoje proizvode.

  Zatim, Koja je prednost pitati kineski proizvođač koji potvrđuje svoje proizvode? Kontrole koje ostaju za mene (Uvoznik) će biti možda jeftinije? Htio bih pojašnjenje oko toga ako je moguće.

  Hvala unaprijed,
  Od srca, Pozdrav.

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Dobro jutro Simon,
   u nekim slučajevima prisutnost certifikate može ukazivati na veću vjerodostojnost od dobavljača i povećava šanse da proizvod prelazi tehničke specifikacije. U drugim slučajevima, Ako je komponenta, Nije svibanj izraditi velik dio razlika u praksi. Međutim ako je “komponenta” da li radio modul, stvari nisu tako jednostavne (i tehnički i regulatorne). Situacija je potpuno drugačija ako dobavljač ima predstavnika stanovnik voditelj na ključnim tržištima, Europe i SAD-a, u tom slučaju on je uvoznik i odgovara za svoj proizvod.
   Svaki slučaj mora ocjenjivati posebno uzimajući u obzir rizike i odgovornosti koji podrazumijeva.

   Pozdrav i dobar rad osoblja Sicom

   Odgovor
 4. Alejandra

  Somos početak que piensa lanzar al mercado smartphone fabricado HR Kina, zovu sin los requisitos y pasos i ovo je samo poziv par. lograr la certificación CE FCC Y de nuestro producto?

  Su empresa ofrece asesoramiento en toda la dokumentaciju necesaria para la CE y FCC ?

  ¿Cual seria un costo aproximado?

  Hvala ,Pozdrav.

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Dragi Alejandra,

   FCC i CE certifikat vašeg proizvoda, Morate podnijeti na niz testova u skladu s nama i europskim propisima.

   SICOM možete obaviti potrebne pretrage i pripreme dokumentaciju potrebnu kako bi svoj proizvod na tržištu.

   Kako bi se pripremili za nju ponudu ciljano, Možete nas kontaktirati preko stranice http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/

   SICOM osoblje

   Odgovor
 5. Maximilian

  dobro jutro,
  Mi smo tvrtka rasvjete i za naš proizvod želimo održavati FCC certifikata. Električni dio sastoji se od LED prednjih svjetala, Postoje antene priča prijemnika. Koji su koraka da? Samo bi testovi u laboratoriju certificirani ili mora još uvijek biti odobrena od strane FCC?
  Hvala na pažnji.

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   dobro jutro,

   Kao vaš proizvod ne sadrži radio sučelja, jednostavno ga testirati u nadležnog laboratorija u skladu s FCC zahtjevima, bez sudjelovanja i certificiranja. SICOM nudimo vam podršku u sve korake za certificiranje proizvoda, pretrage u skladu s FCC propisa i priprema potrebne dokumentacije.

   Odgovor

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *