Nas na tržištu i FCC certifikata

FCC i CE označeni krug

Za lansiranje njihovih proizvoda na međunarodnom tržištu, tvrtke imaju pred sobom nekoliko koraka. Jedan među njima je potrebno potvrditi da proizvodi koji se stavljaju na tržište u skladu sa tehničkim zahtjevima propisanima nacionalnim zakonima.
U području elektronike i telekomunikacija, na Sjedinjene Države su jedan od najpopularnijih destinacija od proizvođača, uvoznici i distributeri; Ali čak i ovdje, kao i u drugim zemljama, Prodaja tih uređaja je reguliran od strane certifikacijskog tijela i regulatorno okruženje, na Federalne komunikacijske komisije (FCC).
FCC omogućuje marketing elektroničke i telekomunikacijske opreme samo ako su u skladu s kriterijima sukladnosti sa standardima zakonom. Tako, proizvodi koje prolaze testiranje postupaka i odobrenja, dobivanje FCC certifikata i može biti predstavljen na američkom tržištu.

FCC: standardi za elektroničke i telekomunikacijske opreme

U SAD-u, Federalne komunikacijske komisije (FCC) je tijelo odgovorno za definiranje tehničkih normi i standarda u pogledu različitih vrsta elektroničke opreme, uključujući radiofrekvencijski uređaji, telekomunikacijska terminalna oprema i industrijske opreme, medicinske i znanstvene.

Svim posebnim propisima, upućuje ovim i drugim uređajima, sadržani su u različitim dijelovima koji čine u Naslov 47 koda federalnih propisa SAD-a (Kod federalnih propisa).
Da spomenemo samo nekoliko točaka, FCC, u ranim dijelove ponude kao što su odrediti maksimalne razine SAR (Specifična stopa upijanja) za uizloženosti za elektromagnetsko zračenje.
U dijelu 15 regulira količinu granica elektromagnetsku buku koju odašilju namjerno emitera, radija koji emitiraju bez licence, i nenamjerno emitera, električni uređaji koji sadrže u sebi digitalni sklop i radi na preko 9000 titraja u sekundi (9kHz).
Pravila za mobilne telefone, satelitski telefon i radio odašiljača na raspolaganju, Umjesto toga, u različitim točkama sastavni dio pravilnika.

Kako postupiti da se FCC certifikata?

FCC oznaku

FCC ima tri različite postupke: Provjerite, Izjavu o sukladnosti i certifikaciju.
Ovisno o proizvode i postupke, odobrenje za puštanje FCC certifikata su odgovornost Federalna komisija za komunikacije ili na Telekomunikacije certifikacijsko tijelo (telekomunikacije certifikacijsko tijelo). NA TCB, u ograničenom broju, subjekti ovlašteni za provjeru ispunjava li proizvod uvjete za primanje odobravanja.
U praksi, elektroničke opreme koji zahtijevaju FCC certifikata mora prvo biti testiran u test laboratorija, kako bi provjerili minimum potrebnih standarda. Zatim, Probno izvješće i tehničkoj dokumentaciji uređaja treba ispitati na TCB, koji će procijeniti rezultate testova. Ako smatra da je proizvod u skladu, pokretanje postupaka za odobrenje certifikata.

Ako proizvođač elektroničke opreme želio proširiti svoje tržište na Sjedinjene Američke Države, Stoga je jasno da je prvi korak svakako dobiti FCC odobrenje. Ali gdje početi?
SICOM, u suradnji s važnih certifikata i drugih specijaliziranih laboratorija partnera, svojim klijentima nudi kompletnu uslugu od savjeta o postupcima certificiranja, sve pretrage i pripreme dokumentacije za certifikaciju različitih vrsta elektroničkih i telekomunikacijskih proizvoda.

Aspekata koji bi željeli saznati više? Pišite na soluzioni@sicomtesting.com i javit ćemo vam.

8 Komentari

 1. Miguel

  Priča je trošak da ste FCC certifikata

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Dragi Miguel, conoscer troškove ovjere za FCC proizvoda kontaktirajte nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/.
   lijep pozdrav
   Osoblje Sicom

   Odgovor
 2. Diego Robert

  dobro jutro,
  Želio bih primiti savjetovanje o FCC pravila; postupcima certificiranja, sve pretrage i pripreme dokumentacije za certifikaciju različitih vrsta elektroničke.
  Hvala ti,
  Pozdrav

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Dragi Diego, Kontaktirajte nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/, i na taj način možemo procijeniti proizvoda zahtijeva certifikaciju
   i za vas brzo pripremiti detaljan proračun.
   lijep pozdrav
   Osoblje Sicom

   Odgovor
 3. Roxana Avila

  Draga, Kako mogu provjeriti autentičnost FCC certifikata? Uvozu i tvrtka mi govori da je FCC certifikat.

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Dragi Roxana, autentičnost FCC certifikata ovisi o vrsti proizvoda certifikat. Provjeriti sukladnost proizvoda, FCC pravila postavljanje različitih načina ovisno o vrsti proizvoda koja je certificirana (radio, Elektronski, itd). Ako trebate više informarciones na FCC certifikaciju svog proizvoda, Kontaktirajte nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/
   lijep pozdrav
   Osoblje Sicom

   Odgovor
 4. Oscar

  Dobar dan želim da znaš da me.podrian rad sa standardnim telefon marke Lenovo k8 Napomena jer navodno nema FCC bi mi od velike pomoći s obzirom da je ovdje u Kolumbiji ove teme su vrlo dosadan

  Odgovor
  1. Admin (Pošta autor)

   Dragi Oscar, Hvala vam za kontaktiranja Sicom testiranje. Ako trebate ponudu za FCC certifikaciju svog telefona možete kontaktirati nas na http://www.sicomtesting.com/es/richiesta-di-preventivo/
   Osoblje Sicom

   Odgovor

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljen. Obavezna polja označena su *